Rapid Bucureşti câştigă primul meci din play off, în ultimul meci al sezonului din Liga 1

Ultima reprezentaţie fotbalistică a Superligii din sezonul 2023-2024 s-a încheiat duminică seara cu victoria lui Rapid Bucureşti împotriva campioanei FCSB. Giuleştenii s-au impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Este prima victorie a echipei de sub Podul Grant în pplay off.

452 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti câştigă primul meci din play off, în ultimul meci al sezonului din Liga 1

Rapid Bucureşti câştigă primul meci din play off, în ultimul meci al sezonului din Liga 1

Nigerianul Funsho Bamgboye a deschis scorul repede, în minutul 12, profitând de o respingere în faţă a postarului Vlad, după şutul lui Krasniqi.

La doar două minute după gol, Funsho s-a resimţit şi a fost schimbat cu Petrila, care a preluat pofta de gol a nigerianului şi a marcat şi el, pe un contraatac, după o acţiune individuală şi un şut plasat din marginea careului.

Prima repriză a mai consemnat un şut pe jos, al oaspeţilor, la rădăcina bării, parat in extremis de portarul Ungureanu, în faţa lui Alhassan.

Repriza secundă a debutat cu un penalty dictat pentru FCSB, dar invalidat ulterior, din cauza unui ofside într-o fază anterioară faultului asupra lui Băluţă.

Rrahmani putea face 3-0, dar a ratat din poziţie de unu la unu cu Vlad, şutând la colţul scurt, în bară.

Ultima mare ocazie i-a aparţinut lui Petrila, şutul său din minutul 75 fiind parat de Vlad.

Ambele echipe îşi păstrează locul din clasament, după această partidă care a consfinţit finalul play off-ului Superligii, câştigate de FCSB. Rapid Bucureşti a încheiat sezonul pe locul 6.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rapid,
fcsb,
superliga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici